close
چت روم
استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ

پنجشنبه 25 مرداد 1397

پایگاه اینترنتی ♥ کورش بزرگ♥ پرتال فرهنگی، ورزشی، تفریحی، سرگرمی ، روانشناسی ، سلامت ، مد ، پزشکی ، دکوراسیون ، آشپزی

جديدترين مطالب

پربازديدترين مطالب

جستجوگر پيشرفته سايت





تبليغات ويژه


 

باقی مانده گوشت مرغ,نحوه نگهداری گوشت


ذخیره کردن مرغ
ذخیره‌کردن گوشتِ‌ مرغ را از استخوان‌های آن جدا کرده، سپس با یک سلفون (محافظ)، گوشت و استخوان‌ها را به‌طور جداگانه بپوشانید. بعد فویل را دور گوشت بپیچید. با این روش می‌توانید آن‌ها را به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کنید؛ به یاد داشته باشید که آن‌ها را با گوشت های نپخته در یک طبقه داخل فریزر قرار ندهید. می‌توانید از آن در تهیه غذاهایی مانند کاری مرغ با هل، سوپ مرغ و ذرت، سالاد مرغ با چاشنی هویج و سیب استفاده کنید.

ذخیره کردن گوشت گوسفند
گوشتِ باقی مانده را از استخوان‌ جدا کنید. فویل را دور گوشت پیچیده و هنگام استفاده آن را برش دهید. بگذارید گوشت کاملاً خنک شود، سپس آن را فریز کنید. این نوع گوشت‌ها را می‌توانید به مدت یک تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کنید، همچنین می‌توانید از آن در تهیه غذاهایی مانند هوموس با گوشت، پای گوشت و سیب زمینی استفاده کنید. از استخوان‌های گوسفند نیز می‌توانید برای تهیه استاک استفاده کنید.

ذخیره کردن ماهی
ماهی را در یک ظرف پلاستیکی گود قرار داده، درِ آن را ببندید یا درون بشقابی گذاشته و با سلفون روی آن را کاملاً بپوشانید و طبقه آن را در فریزر از غذاهای نپخته مجزا کنید؛ دقت کنید که قبل از قرار دادن آن در یخچال یا فریزر، ماهی باید کاملاً خنک باشد. ماهی را می‌توانید به مدت یک تا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگه‌داری‌ کنید. همچنین می‌توانید در غذاهایی مانند پای سالمون، پاستا با ماهی، سالاد و کیک‌ماهی استفاده کنید.

ذخیره کردن گوشت گاو
گوشت باقی‌مانده را از استخوان جدا کرده و به قطعات کوچک برش داده و در یک ظرف پلاستیکی دردار بریزید. اجازه دهید تا گوشت کاملاً‌ خنک شود. می توانید آن را به مدت دو تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه دارید. همچنین می‌توانید در غذاهایی مانند پای گوشت، سالاد گوشت، بیف‌استراگانف، خوراک قارچ و گوشت استفاده نمایید. از استخوان‌های گوشت گاو نیز می‌توان برای تهیه استاک استفاده کرد. دقت داشته باشید که آن‌ها را به طور جداگانه در فویل بپیچانید و فریز کنید.

امتياز : نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0


مطالب مرتبط


بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

موضوعات مطالب


آمار کلي سايت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 1688
    کل نظرات کل نظرات : 12
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاين افراد آنلاين : 5
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 11

    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 292
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 1,222
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 4,696
    بازديد ماه بازديد ماه : 40,212
    بازديد سال بازديد سال : 97,512
    بازديد کلي بازديد کلي : 1,226,787

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 54.196.98.96
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :

مطالب تصادفي



خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


امکانات جانبي